Lange Muur Woonkamer Verven

Diposting pada

Op de hoogte van je halvering kun je met meubels de lengte doorbreken. Wij hebben onze lange muur opgedeeld in drie vlakken.

Pin Op Bedroom Paint Colors

Als je metaalgrijs een te heftige kleur vindt voor de hele kamer kun je bijvoorbeeld een lichtere grijstint gebruiken voor de muren en je schema wat meer diepte geven door deuren raamkozijnen en andere details in een donkerdere tint te verven.

Lange muur woonkamer verven. Om de woonkamer optisch groter te doen lijken hebben wij de lambrisering bij de tv hoek doorgetrokken tot halverwege de eettafel en achter de eethoek hebben wij een behangvlak van twee meter geplakt. Een lange woonkamer kan worden benadrukt of juist verzacht door de muren op de juiste manier te schilderen. Ik deed een oproep op instagram en heb verschillende dames gevraagd om mee te doen maar het bleek lastiger dan gedacht om meerdere geschikte gegadigden te vinden.

Hoe je een geslaagde accentmuur kan verven of behangen lees je hier. In vaak gebruikte ruimtes zoals de woonkamer plaats je deze best achter de zetel of eetplaats zodat je er geen uren moet naar staren. Door een muur te verven wijkt het af van de rest en gaat daardoor opvallen.

Vroeger werd de lengte doorbroken met lambriseringen maar de afgelopen jaren verven we de muur voor de helft. De variatie creëer je vervolgens met de opstelling van je meubels en de verschillende materialen kleuren en vormen. Je zit er niet alleen zelf heel de dag tegen aan te kijken maar ook de visite zal het meteen opvallen.

Maak gebruik van accenten opslaan. De muur van je woonkamer is iets wat meteen opvalt in je interieur. Omgekeerd zullen de zachte kleurtinten er ook voor zorgen dat je muur niet schreeuwt om aandacht.

Het kan best een lastig obstakel zijn zo n eindeloze lange saaie wand in de woonkamer. Ga je wel voor een wand met een deur of raam erin houd dan in gedachten dat dat juist geaccentueerd wordt. Maar het is ook heel effectief om een van de lange wanden te voorzien van een lage strook in een andere kleur.

Je kunt bijvoorbeeld gebruikmaken van kleurvakken op de muur om de ruimte in te delen. Geef kleur aan mooie onderdelen van je huis die eruit mogen springen. De halvering van de muur geeft een speels effect in huis maar maakt de woonkamer ook optisch groter.

Verf je muur voor de helft. Juist met een lange muur kan je deze functionele ruimtes opdelen in vlakken. Er komen regelmatig vragen binnen over het stylen van een lange muur.

Wat kun je allemaal doen qua kleuren qua decoratie en meubels. Hierdoor springt deze muur heel dominant in het oog met als resultaat dat de kamer minder diep en smal lijkt. Door de muur van de lange smalle woonkamer zo in te richten benadruk je de lengte en ontstaat een ruimtelijker gevoel.

In dit artikel geven we inspiratie voor de muur van je woonkamer. Kies voor een muur het liefst een zonder onderbrekingen zoals stopcontacten deuren en ramen. Zo krijgt je woonkamer een frisse maar toch zeer gemoedelijke uitstraling.

Een lange smalle kamer maak je compacter door de achterwand donker te verven.

Pin Op Future Home

Boudien Alberts On Instagram Jeeh Super Blij Met De Nieuw Kleur Op De Muur Opblaasbaar Van Histor Deze H Interieur Woonkamer Geschilderde Muren Interieur

Planten In Huis En Een Grijsgroene Muur Vtwonen Witte Muren Woonkamer Home Deco Ideeen Voor Een Kamer

Afbeeldingsresultaat Voor Lange Muur Verven Thuisdecoratie Ingangs Decor Foyerdecoratie

Verven Met Witte Strook Woonkamer Muur Huis Interieur Interieur

Pin Op Blog Interieur Lifestyle

Pin Op Kleurvakken Zijn Hip

Rust Aan Deze Lichte Kant Van Het Huis Met Een Lange Wand In De Kleur Metamorfose Blue Green Green Gray Hallway Lange Wanden Woonkamer Schilderijen Wanden

Lichtgrijze Verf Google Zoeken In 2020 Lichtgrijze Muren Grijze Muren Woonkamer Muur Lichtgrijs

Eetkamer Tv Kamer Idee Door Beegeef Thuis Woonkamer Woonkamerbank Lange Woonkamers

Pin Op Woon

Meer Kleur In De Interieur Maar Vind Je Een Hele Muur Te Heftig Kies Voor Een Lambrisering Van Verf Suf Wi Geschilderde Muren Binnenhuisarchitect Interieur

Pin Van Histor Op Wonen Met Kleur Huis Interieur Interieur Ideeen Interieur

Van Het Kastje Naar De Muur Geschilderde Muren Stijlvolle Woonkamers Interieur

H A L Maak Een Opvallende Baan Om Een Lange Muur Te Breken Kleur Spijker Van Praxis Gecombineerd Met Lange Woonkamers Woonkamer Muur Interieur Woonkamer

Woonkamer Verven Ideeen Luxe Uncategorized Ruim Woonkamer Muren Ideen Ideeen Om Woonkamer In Gallery Wo Smalle Woonkamer Lange Woonkamers Woonkamer Inrichting

Helft Lange Muur Verven Verdeling Zit En Eet Deel Interieur Woonkamer Muur Verven Interieur

Een Lange Smalle Woonkamer Is Lastig In Te Richten Door De Lengte Optisch Te Doorbreken Met De Stoel En De Planten Lange Woonkamers Woonkamer Smalle Woonkamer

Pin Van Margreet Van Duijvenbode Op 03 W O O N Kamer In 2020 Lambrisering Verf Lambrisering Woonkamer Verf

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *