Huis Guus Meeuwis Portugal

Diposting pada

Het is was een schitterend en gigantisch oud huis met enorm veel karakter. Manon meijers en haar vriend guus meeuwis genieten momenteel van een welverdiende vakantie in portugal en lijken het daar érg naar hun zin te hebben.

Dit Is De Nieuwe Droomvilla Van Guus Meeuwis Tilburg Ad Nl

Tilburgers vinden het onbegrijpelijk dat guus zijn villa liet slopen om er een bunker voor in de plaats te zetten en steken hun mening niet onder stoelen of banken.

Huis guus meeuwis portugal. 7 december guus meeuwis laat zijn villa in tilburg slopen. Het begon allemaal toen de tilburgse mevrouw claudia vanochtend iets na 10 30 uur een fotocollage op internet plaatste zie onderstaand of hier met links het huis dat guus meeuwis heeft laten slopen en rechts het gebouw dat hij ervoor terug liet bouwen het huis wat guus meeuwis kocht hier in tilburg en hoe het er nu uitziet vat 2020 wel samen schrijft ze erbij. Maar schijnbaar vond de zanger de plek zó fijn dat hij precies op.

De zanger kocht het grote huis in juni maar gaat er niet in wonen. Het huis ging volledig plat en de zanger liet het verbouwen tot een strakke villa. Hoe kan de gemeente dit in vredesnaam.

De plafonds waren te laag en het huis was niet genoeg op de zon gericht. Guus meeuwis heeft een riant landhuis aan de bredaseweg in tilburg gekocht. Twitter claudia emmen.

De enorme verbazing daarover was gisteren groot showbizznieuws en dat verbaast guus meeuwis wel een beetje. Het nieuwe liefdesnest van guus meeuwis 48 en manon meijers 42 was gisteren eventjes hét gesprek op social media. Guus wijst erop dat de voorkant er misschien wel uit mag zien als een bunker maar de achterkant zeker niet.

Voor het optrekje zou de zanger ruim 1 miljoen euro hebben neergeteld. Maar volgens velen is de woning nu iets té strak geworden. Je zal het vast gezien hebben.

Meer dan blij mee links is voor rechts na. Claudia emmens zette vanochtend een foto van het nieuwe huis op twitter met ter vergelijking een foto van de gesloopte villa ernaast. Het is een heel modern strak huis en de achterkant ligt op het zuiden en dat is wel open.

Het nieuwe huis van guus meeuwis. Frank dane nam vanochtend even poolshoogte en belde de zanger in de 538 ochtendshow. Normaal gesproken zeker met zo n huis verhuis je dan.

De styliste plaatste vanochtend een nogal gewaagd kiekje op haar instagram waarbij het er sterk op lijkt dat ze volledig naakt is. Het gaat om een vrijstaande villa van circa 260. Hij gooide een mooie villa in tilburg plat en liet er een soort bunker voor in de plaats komen.

Sommigen op twitter noemde het een crematorium. Guus meeuwis kocht in het voorjaar van 2018 een flinke villa in tiulburg. Ruim twee jaar geleden kocht guus meeuwis voor 1 1 miljoen euro een nieuw optrekje in tilburg.

Maar de zanger wilde iets anders hebben. Het huis wat guus meeuwis kocht hier in tilburg en hoe het. Guus meeuwis over crematoriumhuis.

Wat Een Leuk Nieuws Guus Meeuwis En Manon Meijers Gaan Trouwen

Veiling

Guus Meeuwis En Manon Meijers Gaan Trouwen Show Destentor Nl

Reni Van Maren

Manon En Guus Over Bruiloft Zodra Het Kan Gaan We Juichend Naar Het Altaar Story

Hier Wonen Guus Meeuwis En Zijn Vriendin Manon Samen Zie Foto S Bekende Buren

Grote Mijlpaal Voor Manon Meijers En Guus Meeuwis 100 Nl Magazine

Zien Manon Meijers Deelt Wel Heel Pikante Vakantiefoto

Jaaaaa Guus Meeuwis En Manon Meijers Gaan Trouwen Indebuurt Tilburg

Guus Meeuwis Lacht Om Kritiek Op Nieuwe Huis Ik Haal Even De Cake

Nieuwe Villa Voor Guus Meeuwis Deze Parels Had Hij Ook Kunnen Kopen Indebuurt Tilburg

Manon Trekt In Bij Guus Vanaf Nu Is Thuis Met Jou In Tilburg Story

Wow Manon Meijers Deelt Spannend Vakantiekiekje 100 Nl Magazine

Manon Meijers Zwicht Eindelijk En Trekt Bij Guus Meeuwis In Show Pzc Nl

Ongelooflijk Guus Meeuwis Vervangt Fraaie Villa Voor Onooglijke

Manon Meijers Deelt Gewaagd Vakantiekiekje Vanuit Portugal

Reni Van Maren

Guus Meeuwis Gooit Oude Villa Van 1 Miljoen Euro Plat Maar Krijgt Kritiek Van De Buurtbewoners Showbizz Hln Be

Guus Meeuwis En Manon Meijers Gaan Trouwen Weekend Online

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *